Disclaimer

Deze website/shop bevat informatie over de aangeboden producten van Batterij online kopen  en de geleverde diensten.
Batterij online kopen behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website/shop.

Beperking aansprakelijkheid

Batterij online kopen besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Batterij online kopen is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.
U kunt aan de inhoud van deze website/shop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Batterij online  kopen een fout of onjuistheid in deze website/shop zo snel mogelijk herstellen.
Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze website/shop, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Batterij online kopen. Zonder schriftelijke toestemming van Batterij online kopen is het niet toegestaan materiaal van deze website/shop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Batterij online kopen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacy beleid.

Kvk- en BTW-nummer

Batterij online kopen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is onderdeel van World Wide Web Creations BV onder KvK-nummer 82654204. Het Btw-identificatienummer van Batterij online  kopen is NL862554019B01