Contact

Contact informatie en openingstijden van Batterij online kopen. Wilt u graag in onze winkel langskomen, dan kan dat uiteraard ook. Wij hebben een winkel in Beverwijk op De Bazaar. De winkel is enkel alleen op zaterdag en zondag geopend. De winkels op De Bazaar zitten in Hallen of op de Boulevard. Onze winkel is gevestigd in Hal 5 dichtbij de ingang van Parkeerplaats P4. Het makkelijkste om naar onze winkel te komen is om uw auto op P4 te parkeren. Zodra u via de ingang van Hal 5 binnenloopt, loopt u rechtdoor en de 6e winkel aan uw rechterzijde is onze winkel gevestigd.

Heeft u een vraag dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons bellen of een WhatsApp sturen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U mag ons ook een email sturen als u dat handiger vindt. Wij zullen proberen om zo snel mogelijk uw email te beantwoorden.

Batterij online kopen - winkel
Montageweg 35
1948 PH  Beverwijk

De Bazaar - Beverwijk
HAL 5 - winkel 5035 - Ingang P4

 

Openingstijden:

Zaterdag en Zondag 10:00-18:00 uur

Batterij online kopen
Laan van Wateringse Veld 602
2548 CM  Den Haag

E. info@batterij-onlinekopen.nl
T. 06-82011030

 

Uw bestelling ophalen:

Maandag t/m vrijdag (alleen op afspraak)

Openingstijden Batterij online kopen webshop:

24 uur per dag en 7 dagen in de week

 

Contactformulier

Heeft u een vraag dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons bellen of een WhatsApp sturen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard is het ook mogelijk een onderstaand formulier in te vullen met uw vraag. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

KLANTGEGEVENS

E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.